Клуб маса Савола, Савола, oрев винтиџ + мрамор беж | Мебел Виденов
Савола

Клуб маса , oрев винтиџ + мрамор беж

Клуб маса Савола 1
Клуб маса Савола 1_thumb
4900 ден
Попуст: -30%
3400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L94 B54 H55 см.
Градба:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 92/22 / 4,7 см
Слични производи
Последно видени