Комода Дискаунт, Дискаунт, венге | Мебел Виденов
Дискаунт

Комода , венге

Комода Дискаунт 1
Комода Дискаунт 2
Комода Дискаунт 1_thumb
Комода Дискаунт 2_thumb
4200 ден
2600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комода Дискаунт е практична и удобна, а јачината и е гарантирана!
- димензии L70 B38 H75 см.
- направена е од висококвалитетна ламинирана иверица
- користени материјали: ламинирана иверица, минификс, типли, еврозавртки, шајки, завртки и ПВЦ ногарки, шини за фиоки – гарантираат лесна употреба, издржливост при долготрајна употреба и лесни за монтирање
- ПВЦ рачки со дијаметар 3 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 78/46/8 см., тежина 10,8 кг.
Пакет 2: 78/46/8 см., тежина 10,4 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Да не се користат производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички.

 

Слични производи
Последно видени