Комода Лени S, Лени S, венге | Мебел Виденов
Лени S

Комода , венге

Комода Лени S 1
Комода Лени S 2
Комода Лени S 1_thumb
Комода Лени S 2_thumb
7400 ден
5200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафовите Лени имаат уникатен дизајн и исклучително стилски изглед.
Шкафот Лени има четири фиоки, две врати и прилагодливи ногарки.
Димензии: L110 B43 H76 см.
Направено од високо квалитетна иверица (во наведените комбинации на бои)
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 78/50/7 см., тежина13,4 кг.
Пакет 2: 117/56/6 см., тежина 15 кг.
Пакет 3: 117/50/6 см., тежина 13,7 кг.
Пакет 4: 41/16/15 см., тежина 2 кг.
Слични производи
Последно видени