Комода Модилјани В, Модилјани В, свила + даб евок | Мебел Виденов
Модилјани В

Комода , свила + даб евок

Комода Модилјани В 1
Комода Модилјани В 2
Комода Модилјани В 3
Комода Модилјани В 4
Комода Модилјани В 1_thumb
Комода Модилјани В 2_thumb
Комода Модилјани В 3_thumb
Комода Модилјани В 4_thumb
10500 ден
6900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комодата Модилјани В е практичена и удобна.
- димензии: L180 B46,5 H87 см.
- користени материјали: иверица, украсена свила + даб
Оригиналниот дизајн на комодата Модилјани В ги крши стандардите во мебелот. Современата визија на моделот му доделува соодветно место во внатрешноста и на дневната соба и во спалната соба или ходникот. Комодата Модилијани В е изработена од високо квалитетен иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 5
Пакет 1: 184/52/5 см, тежина - 24 кг.
Пакет 2: 92/51/10 см, тежина - 18 кг.
Пакет 3: 106/58/7 см, тежина - 16 кг.
Пакет 4: 87/55/8 см, тежина - 15,5 кг.
Пакет 5: 40/15/15 см, тежина - 2,5 кг.
Одржување:
Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Слични производи
Последно видени