Комплет мебел за детска соба Сани, Сaни, бел сјај + розев сјај | Мебел Виденов
Сaни

Комплет мебел за детска соба , бел сјај + розев сјај

Комплет мебел за детска соба Сани 1
Комплет мебел за детска соба Сани 2
Комплет мебел за детска соба Сани 3
Комплет мебел за детска соба Сани 4
Комплет мебел за детска соба Сани 5
Комплет мебел за детска соба Сани 6
Комплет мебел за детска соба Сани 1_thumb
Комплет мебел за детска соба Сани 2_thumb
Комплет мебел за детска соба Сани 3_thumb
Комплет мебел за детска соба Сани 4_thumb
Комплет мебел за детска соба Сани 5_thumb
Комплет мебел за детска соба Сани 6_thumb
24900 ден
17800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Детски комплет Сани.
Комплетот вклучува кревет, плакар и биро.
Креветот е погоден за еднострани и двострани душеци 90/200 см.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, треба да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Не може да се користи механизам за кревање душек.
Димензии:
- кревет: L94 B204,5 H86 см.
- плакар: L78 B50 H185 см.
- биро: L82 B39 H75 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- декор: бел сјај + розев сјај
Направете посебни денови на вашето дете со детскиот комплет Сани. Опремувањето на детската соба е од особено значење за расположението и воспитувањето на секое дете. Мебелот е дизајниран да обезбеди оптимална удобност и функционалност во секојдневните активности - игри, обуки и спиење.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 10
Пакет 1: 186/60/4 см, тежина - 17,6 кг.
Пакет 2: 87/58/6 см, тежина - 15,4 кг.
Пакет 3: 153/50/8 см, тежина - 18,6 кг.
Пакет 4: 82/50/2 см, тежина - 4,5 кг.
Пакет 5: 108/52/11 см, тежина - 21 кг.
Пакет 6: 103/50/9 см, тежина - 17 кг.
Пакет 7: 91/60/10 см, тежина - 21 кг.
Пакет 8: 211/23 / 4,5 см, тежина - 7 кг.
Пакет 9: 86/50/8 см, тежина - 15,3 кг.
Пакет 10: 52/15/20 см, тежина - 4,5 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сaни 3700.00 ден. 700.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени