Комплет полици за ѕид Данет, Данет, Light artwood | Мебел Виденов
Данет

Комплет полици за ѕид , Light artwood

Комплет полици за ѕид Данет 1
Комплет полици за ѕид Данет 2
Комплет полици за ѕид Данет 1_thumb
Комплет полици за ѕид Данет 2_thumb
1900 ден
Попуст: -31%
1300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B21 H20 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 92/22/6 см, тежина 4,7 кг
 
 
 
Слични производи
Последно видени