Кожна спална Бетина 2 за двостран душек 140/200, Бетина 2, кафеава | Мебел Виденов
Бетина 2

Кожна спална за двостран душек 140/200 , кафеава

Кожна спална Бетина 2 за двостран душек 140/200 1
Кожна спална Бетина 2 за двостран душек 140/200 1_thumb
10300 ден
7900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спалната е погодна само за двостран душек 140/200 см.
Спалната е достапна со подлога за душек - букови летви.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L147 B210 H91 см. - за душек 140/200
Материјали:
- лицев материјал: еко кожа
- тапацир: сунѓер, памучна вата, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: иверица, цврсто дрво, метални аголни летви
* креветот е дополнително структурно засилен
Во светот на спалните соби постои стандард за голема удобност и тоа е тапацирана спална. Моделот Бетина 2 е пример за кревет со модерен дизајн и исклучително добар квалитет на изработка. Структурно зајакната рамка на креветот обезбедува сигурност и безбедност при зголемено оптоварување. Со цел да ви го загарантираме мирот, дополнително ги зајакнавме аглите и ги задебеливме деловите. Еко кожата, со која е изработена спалната,  е силна и еластична ткаенина, со висока издржливост и лесно се одржува. Основата на душекот се состои од посебни летви, кои се поставени во секвенцата означена на дијаграмот на склопување. Тие се изработени од ламинирано буково дрво, кое се карактеризира со голема јачина и јачина на оптоварување. Ламелните чевли се фиксираат со држачи кои не дозволуваат поместување при употреба. Креветот е во цврст и лесен пакет што може да се носи со упатства за монтажа кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
Опрема: Број на пакувања: 3
Пакет 1: 212/26/15 см, тежина 22 кг.
Пакет 2: 151/92 / 6,5 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 29 / 18,5 / 10,5 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бетина 2 700.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не