Крајна плоча Надја 213, горна, Надја 213, венге | Мебел Виденов
Надја 213

Плоча за кујна, горна , венге

Крајна плоча Надја 213, горна 1
Крајна плоча Надја 213, горна 2
Крајна плоча Надја 213, горна 1_thumb
Крајна плоча Надја 213, горна 2_thumb
300 ден
Попуст: -25%
200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

венге

Достава: 10 дена

Димензии:
- L31 / B1.5 / H70 см.
Основа: иверица, венге боја
Механизми: не содржи
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 71/32 / 1,5 см, тежина 2,2 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 213 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не