Кревет Селе за душек 90/200, Селе, даб вотан | Мебел Виденов
Селе

Кревет, за душек 90/200 , даб вотан

Кревет Селе за душек 90/200 1
Кревет Селе за душек 90/200 2
Кревет Селе за душек 90/200 3
Кревет Селе за душек 90/200 4
Кревет Селе за душек 90/200 1_thumb
Кревет Селе за душек 90/200 2_thumb
Кревет Селе за душек 90/200 3_thumb
Кревет Селе за душек 90/200 4_thumb
4800 ден
3700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за едностран и двостран душек.
Не може да се користи механизам за кревање душек.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- L90 B206 H86 см.
Материјали:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 97/81/5 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 2: 225/24/5 см, тежина 12,3 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени