Кујна Омбра, Омбра, камено сива + светол ателиер | Мебел Виденов
Омбра

Кујна , камено сива + светол ателиер

Кујна Омбра 1
Кујна Омбра 2
Кујна Омбра 1_thumb
Кујна Омбра 2_thumb
17600 ден
Попуст: -43%
9900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: долен ред и горен ред шкафчиња и плотна.
За кујната погоден е надограден мијалник.
Димензии:
- горен ред: L140 B30 H55 см.
- долен ред: L140 B60 H84 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Цената не вклучва мијалник, уреди и аксесоари.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 89/53/15 см, тежина 29 кг.
Пакет 2: 147/51/9 см, тежина 26 кг.
Пакет 3: 68/67/9 см, тежина 9 кг.
Пакет 4: 26/13/13 см, тежина 3 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Омбра 1800.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не