Кујна Тифани, Тифани, бела + тиркиз | Мебел Виденов
Тифани

Кујна , бела + тиркиз

Кујна Тифани 1
Кујна Тифани 2
Кујна Тифани 3
Кујна Тифани 1_thumb
Кујна Тифани 2_thumb
Кујна Тифани 3_thumb
13400 ден
9900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујна Тифани
Кујнскиот мебел вклучува горен ред шкаф, долен ред шкаф и работна термо плотна.
Димензии:
- долен ред: L120 B60 H82 / 85 см.
- горен ред: L120 B30 H60 см.
Основа:
- ламинирана иверица 15 мм, декор бело шагре
Врати / предна страна:
- МДФ, декор тиркиз
Вклучено:
- работна термо плотна 3160 / дебелина 28 мм /
- цокла
Тифани е практично решение за опремување мали кујни, балкони и тераси. Ги нуди основните функции на кујната неопходни за минимална обработка и готвење.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 6
Пакување 1: 124/52/4 см, тежина 12,7 кг.
Пакување 2: 89/54/9 см, тежина 15,9 кг.
Пакување 3: 126/36/9 см, тежина 15 кг.
Пакување 4: 79/49/6 см, тежина 9 кг.
Пакување 5: 66/47/4 см, тежина 4,2 кг.
Пакување 6: 40/15/15 см, тежина 1,75 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тифани 1800.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени