Кујнска аголна гарнитура Бети, Бети, светло кафеаво + кафеава кожа | Мебел Виденов
Бети

Кујнска аголна гарнитура , светло кафеаво + кафеава кожа

Кујнска аголна гарнитура  Бети 1
Кујнска аголна гарнитура  Бети 2
Кујнска аголна гарнитура  Бети 3
Кујнска аголна гарнитура  Бети 4
Кујнска аголна гарнитура  Бети 5
Кујнска аголна гарнитура  Бети 1_thumb
Кујнска аголна гарнитура  Бети 2_thumb
Кујнска аголна гарнитура  Бети 3_thumb
Кујнска аголна гарнитура  Бети 4_thumb
Кујнска аголна гарнитура  Бети 5_thumb
24400 ден
16000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Димензии:
- L210 B140 H81 см.
- површина за спиење: 110/193
Тапацир:
- лицев материјал: текстил + еко кожа
- полнење: полиуретанска пена
Конструкција:
- Иверица, цврсто дрво
Предности
* механизам за трансформација во кревет за спиење
* сандак
Кујнската софа Бети ќе даде шармантно расположение и свежина во вашата кујна. Моделот е тапациран со високо квалитетен текстил и еко кожа - ткаенини со пријатна мазна површина и висока отпорност на стареење. Моделот има вграден механизами за трансформација во кревет и за извлекување на сандакот - практични удобности за секое модерно домаќинство.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 141/80/70 см, тежина 47,5 кг.
Пакет 2: 140/80/59 см, тежина 38,5 кг.
Слични производи
Последно видени