Кујнска аголна гарнитура Варио, Варио, темно виолетова | Мебел Виденов
Варио

Кујнска аголна гарнитура , темно виолетова

Кујнска аголна гарнитура Варио 1
Кујнска аголна гарнитура Варио 2
Кујнска аголна гарнитура Варио 1_thumb
Кујнска аголна гарнитура Варио 2_thumb
16300 ден
11900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L183 B116,5 H79 см.
Тапацир:
- пена, текстил
Конструкција:
- иверица, иглолисно дрво
Предности:
* сандак
* универзален - лева и десна страна
Со малата кујнска аголна гарнитура Варио ќе имате повеќе простор. Со тоа, вашата кујна ќе изгледа значително поподредена и поголема. Друга предност на аголната софа е нејзината разновидност. Моделот е тапациран со 2 см пена, текстил на грбот и седишта и основата на структурата.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 127/79/56 см, тежина 27 кг.
Пакет 2: 79/61/56 см, тежина 15 кг.
Пакет 3: 79/56/56 см, тежина 16 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Варио 700.00 ден. 800.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не