Кујнски краен шкаф Надja 160, Надja 160, венге | Мебел Виденов
Надja 160

Кујнски краен шкаф , венге

Кујнски краен шкаф Надja 160 1
Кујнски краен шкаф Надja 160 2
Кујнски краен шкаф Надja 160 1_thumb
Кујнски краен шкаф Надja 160 2_thumb
1700 ден
Попуст: -34%
1100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

венге

Достава: 10 дена

Шкафот е за монтирање за на ѕид.
Шкафот е универзален - лева и десна страна.
Димензии:
- L25 / B29 / H70 см.
Основа: иверица, боја венге
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Обрнете внимание!
Дипли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува внесување до домот и монтирање. 
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 78/34/7 см, тежина 6,6 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 160 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не