Кујнски шкаф Надja 143, аголен, Надја 143, антрацит сјај | Мебел Виденов
Надја 143

Кујнски шкаф аголен , антрацит сјај

Кујнски шкаф Надja 143, аголен 1
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 2
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 3
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 4
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 1_thumb
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 2_thumb
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 3_thumb
Кујнски шкаф Надja 143, аголен 4_thumb
4000 ден
2300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Шкафот е за монтирање на ѕид.
Димензии
- L65.5 / B35.5 / H70 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предна страна: иверица, боја антрацит сјај
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Шкафот е универзален, насоката се избира за време на монтажа.
Обрнете внимание!
Дипли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Шкафовите се испорачуваат не склопени. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и монтирање. 
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 78/36/8 см, тежина 10,8 кг.
Пакет 2: 78/46/4 см, тежина 4,3 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 0,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 143 900.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не