Кујнски шкаф Надja 152, Надja 152, дaб сонома | Мебел Виденов
Надja 152

Кујнски шкаф , дaб сонома

Кујнски шкаф Надja 152 1
Кујнски шкаф Надja 152 2
Кујнски шкаф Надja 152 3
Кујнски шкаф Надja 152 4
Кујнски шкаф Надja 152 5
Кујнски шкаф Надja 152 1_thumb
Кујнски шкаф Надja 152 2_thumb
Кујнски шкаф Надja 152 3_thumb
Кујнски шкаф Надja 152 4_thumb
Кујнски шкаф Надja 152 5_thumb
5800 ден
Попуст: -33%
3800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии
- L40 / B46.5 / H87 см.
Основа: иверица, бела шагре боја
Врати и предна страна: иверица, боја даб сонома
Механизми:
- метална рачка
- шини за фиоки
Обрнете внимание!
Плотната за кујна се нуди одделно и не е вклучена во цената на шкафот.
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не склопени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, цокла, внесување до домот и монтирање. Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
 Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 84/52/7 см, тежина 14,4 кг.
Пакет 2: 80/41/2 см, тежина 3,5 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 1,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 152 1100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не