Надградба за плакар Аркон М, Аркон М, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Аркон М

Надградба за плакар , даб сонома + бел сјај

Надградба за плакар Аркон М 1
Надградба за плакар Аркон М 1_thumb
6200 ден
Попуст: -36%
4000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Надградба за плакар Аркон М
Димензии:
- L153 B58 H50 см.
Материјали:
- иверица со висок квалитет
-  декор даб сонома + бел сјај
Предности:
* лизгачки врати
Обрнете внимание:
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 161/64/6 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 161/64/6 см, тежина 19 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 1 кг.
Слични производи
Последно видени