Ноќно шкафче Eком, Еком | Мебел Виденов
Еком

Ноќно шкафче Eком

Ноќно шкафче Eком 1
Ноќно шкафче Eком 2
Ноќно шкафче Eком 3
Ноќно шкафче Eком 4
Ноќно шкафче Eком 1_thumb
Ноќно шкафче Eком 2_thumb
Ноќно шкафче Eком 3_thumb
Ноќно шкафче Eком 4_thumb
3400 ден
Попуст: -34%
2200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L43.5 B35 H54 см.
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
- грб HDF
Покриеност:
- безбоен лак од полиуретан
Хардвер:
- рачки од цврсто дрво
- метални шини
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 1
Пакет 1: 40/60/10 см, тежина 8,5 кг.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еком 500.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени