Ноќно шкафче Изи, Изи, дaб сонома | Мебел Виденов
Изи

Ноќно шкафче , дaб сонома

Ноќно шкафче Изи 1
Ноќно шкафче Изи 1_thumb
1200 ден
800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Функционални и силни, ноќните шкафчиња Изи се погодни за секаков вид ентериер.
Димензии:
- L44.5 B34,5 H38
Изработено е од високо квалитетна иверица (во наведените комбинации на бои)
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 53/46/9 цм, тежина 7,15 кг.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Слични производи
Последно видени