Огледало Пико, Пико, бeло + светол ателиер | Мебел Виденов
Пико

Огледало , бeло + светол ателиер

Огледало Пико 1
Огледало Пико 2
Огледало Пико 3
Огледало Пико 4
Огледало Пико 1_thumb
Огледало Пико 2_thumb
Огледало Пико 3_thumb
Огледало Пико 4_thumb
4000 ден
2600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L47 B14 H67 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 75/53/9 см, тежина 13 кг.
 
Слични производи
Последно видени