Огледало SR-4, SR-4, дaб евок | Мебел Виденов
SR-4

Огледало , дaб евок

Огледало SR-4 1
Огледало SR-4 2
Огледало SR-4 1_thumb
Огледало SR-4 2_thumb
900 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Огледалото SR-4 е компактно и во исто време е доволно големо.
  Главни димензии: L70 H59,5 см.
- боја: даб евок
- изработена од високо квалитетен иверица
- загарантирана чиста слика без деформации.
Екстремно софистицирано огледало, давајќи луксуз на кој било вид ентериер.
Изработено е од високо квалитетна ламинирана иверка, за која Мебел Виденов има соодветни сертификати кои гарантираат сила и безопасност за здравјето на луѓето.
Огледалото SR-4 би било совршена комбинација со кој било производ од категоријата Ходник што ја нуди Мебел Виденов.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 72/61/4 см., тежина 8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
SR-4 200.00 ден. 100.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не