Огледало Верма, Верма, темен орев + цреша portofino | Мебел Виденов
Верма

Огледало , темен орев + цреша portofino

Огледало Верма 1
Огледало Верма 2
Огледало Верма 1_thumb
Огледало Верма 2_thumb
4000 ден
Попуст: -27%
2900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B85 см.
Основа:
- ПДЧ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 89/81 / 2,5 см, тежина 3,9 кг.
Пакет 2: 72,5 / 63,5 / 4 см, тежина 10,8 кг.
Слични производи
Последно видени