Плакар Еван, Еван, даб евок + Silk | Мебел Виденов
Еван

Плакар , даб евок + Silk

Плакар Еван 1
Плакар Еван 2
Плакар Еван 3
Плакар Еван 4
Плакар Еван 1_thumb
Плакар Еван 2_thumb
Плакар Еван 3_thumb
Плакар Еван 4_thumb
13600 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
L180 B50 H220 см.
Материјали:
Основа и врати:
- ламинирана иверица
- декори: даб сонома + Silk
Плакарот Еван ќе и даде стил и функционалност на секоја просторија во која ќе одлучите да ја користите. Внатрешната распределба на полици го олеснува распоредувањето и складирањето на облеката и постелнината во најсоодветната форма. Ламинирани панели за иверка што се користат за производство на овој производ се со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за еколошка чистота и безбедност. Сите потребни елементи за поврзување и шемата за монтажа се вклучени во пакетот на производот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 260/56/4 см, тежина - 30 кг.
Пакет 2: 250/54/4 см, тежина - 21,3 кг.
Пакет 3: 230/55/8 см, тежина - 31 кг.
Пакет 4: 180/50/4 см, тежина - 21 кг.
Пакет 5: 250/42/4 см, тежина - 21,8 кг.
Пакет 6: 250/62/6 см, тежина - 33 кг.
Пакет 7: 31/12/22 см, тежина - 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еван 2600.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не