Плакар Кантен, Кантен, дигитален принт | Мебел Виденов
Кантен

Плакар , дигитален принт

Плакар Кантен 1
Плакар Кантен 2
Плакар Кантен 3
Плакар Кантен 1_thumb
Плакар Кантен 2_thumb
Плакар Кантен 3_thumb
61500 ден
29000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L237 B59 H224 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 150 / 60,4 / 10,1 см, тежина 40 кг.
Пакет 2: 130,1 / 60,4 / 10,8 см, тежина 45 кг.
Пакет 3: 236,8 / 60,9 / 5,7 см, тежина 43 кг.
Пакет 4: 231,8 / 6,2 / 4,6 см, тежина 35 кг.
Пакет 5: 231,8 / 6,2 / 4,6 см, тежина 35 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кантен 3600.00 ден. 1100.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не