Плакар Локса, Локса, бор andersen + даб grandson | Мебел Виденов
Локса

Плакар , бор andersen + даб grandson

Плакар Локса 1
Плакар Локса 2
Плакар Локса 3
Плакар Локса 4
Плакар Локса 5
Плакар Локса 1_thumb
Плакар Локса 2_thumb
Плакар Локса 3_thumb
Плакар Локса 4_thumb
Плакар Локса 5_thumb
16600 ден
13000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Може да нарачате делител за плакар Локса тука.
Димензии:
- L102 B57 H201 см
Основа:
- иверка
- метални рачки
Предности:
- непречено затворање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 116/59/7 см, тежина 22,4 кг.
Пакет 2: 204/60/4 см, тежина 28,8 кг.
Пакет 3: 197/47/4 см, тежина 12,6 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Локса 1100.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не