Плакар Рик, Рик | Мебел Виденов
Рик

Плакар

Плакар Рик 1
Плакар Рик 2
Плакар Рик 3
Плакар Рик 1_thumb
Плакар Рик 2_thumb
Плакар Рик 3_thumb
29000 ден
Попуст: -36%
18500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
-L121 B59 H183 см.
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
- грб HDF
Покриеност
- безбоен лак од полиуретан.
Внатрешна распределба:
-шипка за облека 1 пар
-полици 3 пар
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакувања: 2
пакет 1: 180/60/18 см.; тежина 49 кг.
пакет 2: 123/60/7 см.; тежина 23 кг.

 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рик 900.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени