Плакар Селик, Селик, даб сонома | Мебел Виденов
Селик

Плакар , даб сонома

Плакар Селик 1
Плакар Селик 2
Плакар Селик 3
Плакар Селик 1_thumb
Плакар Селик 2_thumb
Плакар Селик 3_thumb
10500 ден
8100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Плакарот Селик гарантира софистицираност во мебелот.
- димензии: L194 B50 H190 cм.
- материјали: ламинирана иверица, ПВЦ-рабови, HDF грб, алуминиумски индивидуално спакувани рачки, декор (во наведените комбинации на бои)
- хардвер: конформатни штрафови, букови дипли, метални држачи за полици и шарки, штрафови за дрво и шипка од алуминиум
Плакарот е погоден за мали, средни и големи домови. Тој е функционален, издржлив, отпорен на оптоварување и постојано работење.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажни тимови на Мебел Виденов.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и квалитетот на мебелот.Овој вид оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверка, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленска стреч фолија;
Опрема: Број на пакувања: 4
Пакет 1: 190/50/5 см, тежина 27,5 кг.
Пакет 2: 200/50/5 см, тежина 23,8 кг.
Пакет 3: 190/50/5 см, тежина 27,5 кг.
Пакет 4: 190/50/4 см, тежина 27 кг.
Одржување:
Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Слични производи
Последно видени