Плакар со фиоки Алис, Алис, светол рокфорд + даб какао | Мебел Виденов
Алис

Плакар , светол рокфорд + даб какао

Плакар со фиоки Алис 1
Плакар со фиоки Алис 1_thumb
9300 ден
6000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Плакар со 3 врати + фиоки Алис
- димензии: L104 B50 H185 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Декорација светол рокфорд + даб какао, раб 0,8 мм.
Хардвер и механизми - шини за фиоки, конформатни штрафови,, букасти дипли, метални полици и шарки, шипка од алуминиум, штрафови за дрво.
Ако сакате стилски и практичен плакар, тогаш моделот Алис е вистинскиот избор. Распределбата на плакарот е во согласност со стандардите на современото секојдневие.Облеката можете да ја чувате во форма погодна за вас, во различни оддели. Плакарот е изработен од ламинирана иверица со висококвалитетно лепило за рабовите, што гарантира висока отпорност од лупење.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Плакарот се доставува во удобен пакет за носење со приложени упатства за монтажа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 187/56/5 цм, тежина 19 кг.
Пакет 2: 187/56/5 цм, тежина 16,5 кг.
Пакет 3: 155/43/5 цм, тежина 11 кг.
Пакет 4: 110/56 / 5,5 цм, тежина 13,7 кг.
Пакет 5: 110/56/6 цм, тежина 15,9 кг.
Пакет 6: 30/20/10 цм, тежина 2 кг.

Слични производи
Последно видени