Полица Естер, Естер, даб сонома | Мебел Виденов
Естер

Полица , даб сонома

Полица Естер 1
Полица Естер 2
Полица Естер 3
Полица Естер 1_thumb
Полица Естер 2_thumb
Полица Естер 3_thumb
3900 ден
2900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребна е монтажа на ѕид!
Димензии:
- L80 В28 H203 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана ињерица
- декор даб сонома
- PVC раб
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 203/29/4 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 2: 78/29/13 см, тежина 17 кг.
Пакет 3: 80/34/2 см, тежина 3,9 кг.
Пакет 4: 20/15/10 см, тежина 2 кг.
Слични производи
Последно видени