Полица Модилјани, Модилјани, даб евок + свила | Мебел Виденов
Модилјани

Полица , даб евок + свила

Полица Модилјани 1
Полица Модилјани 2
Полица Модилјани 1_thumb
Полица Модилјани 2_thumb
1400 ден
900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Полица Модилјани
Димензии:
- L139 B21 H30 см.
Материјал:
- ламинирана иверица, декор: даб евок + свила
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 145/33/6 см, тежина - 7,65 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилјани 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не