Полица Ривела 63, Ривела 63, даб сонома + бел | Мебел Виденов
Ривела 63

Полица , даб сонома + бел

Полица Ривела 63 1
Полица Ривела 63 1_thumb
3400 ден
2600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребно е монтираше за ѕид!
Димензии:
- L63 B22 H181 см
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 182/26/8 см, тежина 20,3 кг.
 
 
 
Слични производи
Последно видени