Полица Вира, Вира, даб сонома | Мебел Виденов
Вира

Полица , даб сонома

Полица Вира 1
Полица Вира 2
Полица Вира 1_thumb
Полица Вира 2_thumb
1500 ден
1100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B15 H60 см
Материјали:
- ламинирана иверица
- декор: даб сонома
Полицата Вира е практичен предлог, применлив во која било област на современиот дом. Со неа можете да го организирате ентериерот на кујната, вилата или дневна соба на забавен и оригинален начин. Моделот е направен од ламинирана иверка.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 100/16/9 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 2: 10/8/9 см., тежина 0,5 кг.
Слични производи
Последно видени