Полица за ѕид Мина, Мина, дaб сонома | Мебел Виденов
Мина

Полица , дaб сонома

Полица за ѕид Мина 1
Полица за ѕид Мина 2
Полица за ѕид Мина 1_thumb
Полица за ѕид Мина 2_thumb
2300 ден
Попуст: -30%
1600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребно е монтираше за ѕид!
Димензии:
- L100 B22 H75 см
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 100/46/6 см тежина 13 кг.
 
Слични производи
Последно видени