Полици Астрид, Астрид, даб сонома | Мебел Виденов
Астрид

Полици , даб сонома

Полици Астрид 1
Полици Астрид 1_thumb
2500 ден
1800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L60 B20 H156 см.
Градба:
- ламинирана иверица, украс во наведените комбинации на бои
* може да се користи во хоризонтална и вертикална положба.
Астрид полицата е неверојатно функционално парче мебел што ви овозможува да го користите во различни ситуации и начини. Изградбата ви овозможува да го уредите ентериерот со ставање во хоризонтална или вертикална положба. Можете да поставите два одделни полици една до друга или една врз друга. Нејзиниот изглед е погоден за мебел за дом или канцеларија. Направено е од висококвалитетна ламинирана иверка со овластено потекло и квалитет.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 161/29/10 см, тежина 16,9 кг.
Пакет 2: 36/12/12 см, тежина 0,300 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Астрид 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не