Рачка за мебел 1095, Рачка за мебел 1095 | Мебел Виденов
Рачка за мебел 1095

Рачка за мебел 1095

Рачка за мебел 1095 1
Рачка за мебел 1095 1_thumb
100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рачка за мебел 1095
Димензии:
- L128 mm / меѓуоскино растојание ̴ 96 mm
Материјал:
- алуминиум
Површина / боја:
- нерѓосувачки челик / хром
Рачка за мебел изработена од алуминиум, комбинирајќи ја убавината на две различни обработки на површината.
Обрнете внимание!
Големината на рачката е различна од меѓуоскиното растојание.
Рачката се нарачува индивидуално или како дел од индивидуална нарачка за мебел. Не може да замени друга рачка за модели од стандардниот опсег на мебел.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Последно видени