Рамка за душек DS, 120/200, DS, 120/200 | Мебел Виденов
DS

120/200, Рамка за душек , 120/200

Рамка за душек DS, 120/200 1
Рамка за душек DS, 120/200 1_thumb
6400 ден
4900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Некои работи се неопходни едноставно.
* можност да се монтира механизам за подигнување на душекот, со што ќе се обезбеди искористување на просторот под рамките.
* изработени од силен челичен профил и повеќеслојни букови летви.
* максимална отпорност на рамките од торзија (извртување) или деформација, со помош на високо-технолошки кополимерни чевли.
* можност за вертикално и аксијално движење на ламелата, обезбедено од еластичниот кревет.
* чувството за целосна површина се постигнува со спојување без промена на висината.
* рамките имаат максимална отпорност на торзија или деформација, благодарение на високотехнолошките и полимерните чевли
* обезбедена значителна флексибилност во кривините, преку можноста за движење на ламелата околу нејзината оска.
Висина на рамката: 5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Слични производи
Последно видени