Рамка за душек Престиж комфорт, 160/200, Престиж комфорт, 160/200 | Мебел Виденов
Престиж комфорт

160/200, Рамка за душек , 160/200

Рамка за душек Престиж комфорт, 160/200 1
Рамка за душек Престиж комфорт, 160/200 1_thumb
11800 ден
9000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамка за душек Prestige Comfort со прилагодување на цврстината.
* 8 пар. дополнителни летви и 16 пар. регулатори.
* ги балансира функционалните карактеристики на двостраните душеци
* обезбедува хигиенска средина и вентилација на душекот
* рамномерно ја дистрибуира тежината на телото, обезбедувајќи ортопедска основа
* опремена со плочи и отвори за поставување на механизам за подигнување за да се обезбеди пристап до просторот под рамките
* изработена од силен челичен профил 30 x 30 мм со дебелина на профилот од 1,3 мм.
* искористените повеќе слојни букови ламели со дебелина од 8 мм. и ширина од 38 мм., гарантираат оптимална поддршка на 'рбетот
* 64 пар. летви
* носителите на ламелите кои се безшумни се изработени од високо квалитетен термопластичен еластомер
Рамката е дизајнирана за оптоварувања до 300 кг, распоредени од двете страни во ширина.
За правилно користење на рамката на душекот, потребно е да се обезбеди поддршка на средниот поделен профил
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 200/160 / 6,5 см, тежина 24,8 кг.
 
Слични производи
Последно видени