Шкаф Алан, Алан, бeл cjaj + дaб сонома | Мебел Виденов
Алан

Комода , бeл cjaj + дaб сонома

Шкаф Алан 1
Шкаф Алан 1_thumb
6000 ден
3900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L70 В38 H180 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
- грб HDF
- PVC рабови
Врати/предна страна:
- ламинирана иверица
- PVC рабови
Механизми:
- шарки
- рачки- алуминиум
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 187/46/6 см., тежина 20 кг.
Пакет 2: 187/46/6 см., тежина 14,3 кг.
Пакет 3: 112/75/4 см., тежина 10,75 кг.
Пакет 4: 20/15/10 см., тежина 1 кг.
Слични производи
Последно видени