Шкаф Фреди S, Фреди S, астра + венге | Мебел Виденов
Фреди S

Шкаф , астра + венге

Шкаф Фреди S 1
Шкаф Фреди S 2
Шкаф Фреди S 3
Шкаф Фреди S 1_thumb
Шкаф Фреди S 2_thumb
Шкаф Фреди S 3_thumb
4400 ден
3300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафот Фреди S со две врати
- димензии: L90 B38 H55 см.
- основа и врати: ламинирана иверка (во посочените комбинации на бои)
- полици: 1 пар.
- рачки: 2 парчиња. алуминиумски
Шкафот е еден од моделите кои имаат шарм да импресионираат со неговиот оригинален изглед и практичност што ги имаат. Изработен е целосно од овластен квалитет и потекло со ламинирана иверка.
Можете да го соберете шкафот дома и со непрофесионални алатки и вештини, следејќи го дијаграмот за монтирање вклучен во пакетот.
* овој производ не е достапен во собрана форма
* не е погоден за полуотворени или влажни простории
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 91/39/5 см, тежина 12 кг.
Пакет 2: 50/48/6 см, тежина 9 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 2 кг.

Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фреди S 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не