Шкаф Кони, Кони, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Кони

Шкаф , даб сонома + бел сјај

Шкаф Кони 1
Шкаф Кони 2
Шкаф Кони 3
Шкаф Кони 1_thumb
Шкаф Кони 2_thumb
Шкаф Кони 3_thumb
3300 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Шкаф Кони
Димензии:
- L75 B45 H119.5 см.
Материјал:
- ламинарна иверица,  декор даб сонома + бел сјај.
Со својот модерен изглед и одличната функционалност, шкафот ќе најде различни примени во вашето секојдневие. Изработен е од ламинирана иверица со сертифицирано потекло и докажан квалитет. Сите употребени материјали се безопасни за здравјето на луѓето. Предметите од каталогот Мебел Виденов се испорачуваат немонтирани, во лесна амбалажа за носење и со упатства за монтажа кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 3
Пакет 1: 80/52/6 см., тежина 11 кг.
Пакет 2: 120/43/7 см., тежина 22 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см., тежина 0,5 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кони 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не