Канцелариски шкаф Софија, Софија, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Софија

Канцелариски шкаф , даб сонома + бел сјај

Канцелариски шкаф Софија 1
Канцелариски шкаф Софија 2
Канцелариски шкаф Софија 1_thumb
Канцелариски шкаф Софија 2_thumb
6000 ден
Попуст: -33%
4000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Шкаф Софија
Димензии:
- L90 B50 H75 см.
Основа материјал:
- иверица ламинирана
Површина нa врати:
-Сјај
Основа површина:
-шагре
Материјал на врати:
- иверица ламинирана
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 76/60/9 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 98/58/6 см, тежина 16 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 0,7 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Софија 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не