Шкаф Ванеса, ѕиден, Ванеса, бергамо темно + бел сјај | Мебел Виденов
Ванеса

Ѕиден шкаф , бергамо темно + бел сјај

Шкаф Ванеса, ѕиден 1
Шкаф Ванеса, ѕиден 2
Шкаф Ванеса, ѕиден 3
Шкаф Ванеса, ѕиден 1_thumb
Шкаф Ванеса, ѕиден 2_thumb
Шкаф Ванеса, ѕиден 3_thumb
4000 ден
2600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B34 H45.5 см.
Материјал:
-МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 125/35/9 см, тежина 19,2 кг.
Пакет 2: 60/45/6 см, тежина 1,35 кг.
Пакет 3: 66/37/2 см, тежина 3,4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ванеса 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не