Шкаф витрина Модилјани, Модилјани, свила + даб евок | Мебел Виденов
Модилјани

Шкаф витрина , свила + даб евок

Шкаф витрина Модилјани 1
Шкаф витрина Модилјани 2
Шкаф витрина Модилјани 3
Шкаф витрина Модилјани 4
Шкаф витрина Модилјани 1_thumb
Шкаф витрина Модилјани 2_thumb
Шкаф витрина Модилјани 3_thumb
Шкаф витрина Модилјани 4_thumb
3800 ден
Попуст: -34%
2500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L35 B35 H100 см.
Основа:
- ламинирана иверица
- декор: свила + даб евок
Врати:
- иверица
- стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 110/46/6 см, тежина 11,5 кг.
Пакет 2: 40/40/11 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 0,55 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилјани 900.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не