Шкаф за ходник Локса, Локса, бор andersen + даб grandson | Мебел Виденов
Локса

Шкаф за ходник , бор andersen + даб grandson

Шкаф за ходник Локса 1
Шкаф за ходник Локса 2
Шкаф за ходник Локса 3
Шкаф за ходник Локса 4
Шкаф за ходник Локса 1_thumb
Шкаф за ходник Локса 2_thumb
Шкаф за ходник Локса 3_thumb
Шкаф за ходник Локса 4_thumb
10100 ден
7900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L102 B36,5 H99 см
Основа:
- иверка
- метални рачки
Предности:
- непречено затворање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 106/67/11 см, тежина 33,5 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Локса 1200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не