Софа Тобио, Тобио, темно розова | Мебел Виденов
Тобио

Софа , темно розова

Софа Тобио 1
Софа Тобио 2
Софа Тобио 3
Софа Тобио 4
Софа Тобио 5
Софа Тобио 6
Софа Тобио 7
Софа Тобио 1_thumb
Софа Тобио 2_thumb
Софа Тобио 3_thumb
Софа Тобио 4_thumb
Софа Тобио 5_thumb
Софа Тобио 6_thumb
Софа Тобио 7_thumb
48600 ден
28000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

СофаТобио:
Димензии
- L220 W96 H77 cm.
Лицев материјал:
- текстил 100% полиестер
Тапацир/Пополнување:
- пена N30/30
Основа за тапацир:
- пружини
Градба
- Иверица, цврсто дрво, иверица, пружини
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 1
Пакет 1: 221/96/72 см., тежина - 72 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тобио 700.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не