Спална Диора за двостран душек 160/200, Диора , сива | Мебел Виденов
Диора

Спална за двостран душек 160/200 , сива

Спална Диора за двостран душек 160/200 1
Спална Диора за двостран душек 160/200 2
Спална Диора за двостран душек 160/200 3
Спална Диора за двостран душек 160/200 4
Спална Диора за двостран душек 160/200 5
Спална Диора за двостран душек 160/200 1_thumb
Спална Диора за двостран душек 160/200 2_thumb
Спална Диора за двостран душек 160/200 3_thumb
Спална Диора за двостран душек 160/200 4_thumb
Спална Диора за двостран душек 160/200 5_thumb
21000 ден
15900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спалната е погодна само за двостран душек 160/200 см.
Спалната е достапна со подлога за душек - букови летви.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L166 B215 H30/91 см.
Материјали:
- лицев материјал: текстил
- тапацир: сунѓер, памучна вата, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: МДФ, цврсто дрво, метални аголни летви
* креветот е дополнително структурно засилен
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 3
Пакет 1: 171/107/10 см, тежина - 24 кг.
Пакет 2: 217/26/30 см, тежина - 29 кг.
Пакет 3: 29/19/12 см, тежина - 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Диора 1100.00 ден. 400.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не