Спална Мариција, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња, Мариција, алпско белo + даб сан ремо | Мебел Виденов
Мариција

Спалнa за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња , алпско белo + даб сан ремо

Спална Мариција, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 1
Спална Мариција, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 2
Спална Мариција, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 1_thumb
Спална Мариција, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 2_thumb
16600 ден
12100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет и 2 ноќни шкафчиња
Креветот е погоден за двостран душек со димензии 160/200.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Неопходно е да докупите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет + шкафчињата: L265 B206 H85 см
- ноќно шкафче: L47 B42 H43
Материјали:
- ламинирана иверица
Индивидуалноста е луксуз, стил и расположение за секој ден. Спалната соба Мариција обезбедува беспрекорна удобност што ќе ви овозможи задоволство од секоја минута поминато во кревет.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
Слични производи
Последно видени