Спална соба Арона + LED осветлување, за душек 160/200 (без вкл.душек), Арона, бела + капучино | Мебел Виденов
Арона

Спална соба за душек 160/200 , бела + капучино

Спална соба Арона + LED осветлување, за душек 160/200 (без вкл.душек) 1
Спална соба Арона + LED осветлување, за душек 160/200 (без вкл.душек) 1_thumb
89700 ден
Попуст: -26%
65800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња, огледало и LED осветлување.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L287,5 B208 H105 см
- плакар:  L250 B58 H221,2 см
- ноќно шкафче: L59,5 B37 H41 см
- комода: L127 B45 H80,2 см
- огледало: L100 B2 H69 см
Материјали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 132/10/112 см, тежина 48,9 кг.
Пакет 2: 132/5/113 см, тежина 29,5 кг.
Пакет 3: 222/6/56 см, тежина 35,8 кг.
Пакет 4 250/7/52 см, тежина 42 кг.
Пакет 5: 251/10/11 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 6: 211/1/62 см, тежина 12 кг.
Пакет 7: 27/10/18 см, тежина 2,10 кг.
Пакет 8: 179/4/43 см, тежина 16 кг.
Пакет 9: 104/4/72 см, тежина 12,40 кг.
Пакет 10: 135/11/79 см, тежина 47,6 кг.
Пакет 11: 80/16/53 см, тежина 26,30 кг.
Пакет 12: 23/11/22 см, тежина 3,40 кг.
Пакет 13: 174/10/110 см, тежина 39,60 кг.
Пакет 14: 109/12/61 см, тежина 23,2 кг.
Пакет 15: 206/9/32 см, тежина 29 кг.
Пакет 16: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
Слични производи
Последно видени