Спална соба Картес (без вкл. душек), Картес, Artwood + црн лакобел | Мебел Виденов
Картес

Спална соба за душек 160/200 , Artwood + црн лакобел

Спална соба Картес (без вкл. душек) 1
Спална соба Картес (без вкл. душек) 2
Спална соба Картес (без вкл. душек) 3
Спална соба Картес (без вкл. душек) 4
Спална соба Картес (без вкл. душек) 5
Спална соба Картес (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Картес (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Картес (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Картес (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Картес (без вкл. душек) 5_thumb
83200 ден
41100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за кревање душеци.
Димензии:
- кревет: L180 B207 H105 см
- плакар: L240 B61 H210 см
- комода: L138 B45 H83 см
- ноќно шкафче: L55 B40 H42 см
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучена монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 11
Пакет 1: 181/105/7 см тежина 46 кг.
Пакет 2: 207/30/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 3: 140/46 / 9,5 см тежина 38 кг.
Пакет 4: 76/47/16 см тежина 29 кг.
Пакет 5: 60/43/12 см тежина 13 кг.
Пакет 6: 212/60/8 см тежина 39 кг.
Пакет 7: 212/60/9 см тежина 50 кг.
Пакет 8: 202/43/6 см тежина 38 кг.
Пакет 9: 80/60/10 см тежина 27 кг.
Пакет 10: 80/60/10 см тежина 22 кг.
Пакет 11: 80/60/12 см тежина 27 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Картес 4700.00 ден. 1400.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не