Спална соба Савана, Савана, бела + црна | Мебел Виденов
Савана

Спална соба за душек 160/200 , бела + црна

Спална соба Савана 1
Спална соба Савана 2
Спална соба Савана 3
Спална соба Савана 4
Спална соба Савана 1_thumb
Спална соба Савана 2_thumb
Спална соба Савана 3_thumb
Спална соба Савана 4_thumb
77000 ден
Попуст: -24%
57800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L205 B219 H115 см
- плакар: L250 B61 H221 см
- ноќно шкафче: L60 B37 H51 см
- комода: L127 B45 H80 см
- огледало: L110 B2 H72 см
Материјали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 15
Пакет 1: 132/6/113 см, тежина 32,6 кг.
Пакет 2: 132/4/113 см, тежина 32,6 кг.
Пакет 3: 223/6/55 см, тежина 35,5 кг.
Пакет 4 250/7/52 см, тежина 42,2 кг.
Пакет 5: 252/10/11 см, тежина 12,6 кг.
Пакет 6: 211/10/62 см, тежина 12 кг.
Пакет 7: 27/10/18 см, тежина 2,1 кг.
Пакет 8: 179/4/43 см, тежина 16 кг.
Пакет 9: 113/3/75 см, тежина 13,8 кг.
Пакет 10: 137/10/71 см, тежина 41,5 кг.
Пакет 11: 27/11/18 см, тежина 2,9 кг.
Пакет 12: 226/13/122 см, тежина 28,4 кг.
Пакет 13: 208/22/27 см, тежина 27 кг.
Пакет 14: 71/22/53 см, тежина 28 кг.
Пакет 15: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Савана 5100.00 ден. 1800.00 ден. 600.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не